Hva er bra å gi

Om du noen gang har blitt pålagt ansvaret med å lage gaver til kunder eller til kolleger på jobben så vet du hvor vanskelig det kan være. Du vil ikke skuffe kollegene dine, og du vil definitivt ikke skuffe sjefen din som har gitt deg det ansvaret. Og om du skal gi dem til kunder, ja da kan du si at ansvaret er enda større igjen. Så det er viktig å være påpasselig og undersøke hva som kan være bra å gi. Ofte kan en penn være en god tanke, eller en t-skjorte med logoen til selskapet påtrykt. T-skjorter er spesielt bra fordi de ikke er fornærmede til noe, alle liker en t-skjorte, spesielt om den er gratis.

Andre ting man kan gjøre er gi gaver hvor man har selskapets budskap på produktet man gir, dermed slå man to fluer i en smekk. Man gir både bort en gave, men man passer også på å gjøre personen bevisst på hva selskapet står for. Det er en vanskelig ting å gjøre ellers, fordi folk er ikke så oppmerksomme på slik ting. Man legger ikke så mye merke til det, eller man bryr seg rett og slett ikke. Men om man får det som en gave slik, så har man det i sin underbevissthet.

Det er også bra å gjøre i arbeidsplassen, som en påminnelse til de ansatte om hva de jobber for betyr, og hvor viktig det kan være. Jo mer tanke du legger inn i gaven, jo bedre blir den sannsynligvis. Ikke vær redd for å ta en sjanse heller, du kan bli overrasket over hvor mye suksess du kan ha ved å gjøre akkurat det, og da kan også belønningen bli høy, når risikoen er høyere. Så prøv det, se hva folk liker og du kommer nok til å klare deg bra.